Fasadrenovering & putsa fasad i Stenungsund & Bohuslän

Fasaden är en viktig del av varje hus och fastighet – inte nog med att den är det första besökare ser och något som starkt påverkar hur huset upplevs, utan den är också viktig för att motverka drag och fuktskador. Hör av dig till oss om den har tagit skada eller börjar se sliten ut, så gör vi vårt yttersta för att den ska bli så gott som ny igen.

Vi utför renoveringar på en mängd orter runt Västra Götalands Län

Vår utgångspunkt är Stenungsund, men vi är också verksamma på en mängd andra orter i närheten, som till exempel Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Hos oss får du alltid en gratis offert med ett bra pris

Fasaden är viktig, och därför förstår vi att du behöver ha tillgång till information för att fatta rätt beslut. Därmed ser vi det som självklart att vi ger dig en gratis offert – så klart med ett bra pris, som du som privatperson kan sänka genom att använda dig av ROT-avdraget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *