Lägga bandtäckt plåt & dubbelfalsat plåttak i Stenungsund & Bohuslän

Plåttak är ett bra val, men det finns flera olika typer av dem som lämpar sig olika bra till olika situationer. Det kan kännas knepigt att välja rätt om du själv inte besitter den expertisen, men ingen fara – med vår långa erfarenhet av tak och plåtslagning hjälper vi dig, inte bara med planering och beslut, utan så klart ser vi också till att faktiskt lägga taket åt dig.

Vi lägger plåttak till kunder på många orter kring Västra Götalands Län

Vår firma är baserad i Stenungsund, men vi vänder oss även till dig på orter i närheten som till exempel Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Hos oss får du alltid en gratis offert med ett bra pris

Vissa vill gärna fundera på projektet en längre tid innan de tar kontakt med hantverkare, men visste du om att du alltid får en gratis offert när du har med oss att göra? Därmed finns det ingen anledning att gå och grubbla – hör istället av dig till oss redan idag för att få den information du behöver om pris och omfattning.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *