Montera snörasskydd & installera takbrygga i Stenungsund & Bohuslän

Upplever du problem med att snö hopar sig uppe på taket, som sedan riskerar att glida och falla ner på någon eller något nere på marken? Då kan det vara en bra idé att låta oss installera ett snörasskydd, som samlar upp snön – gärna i kombination med en takbrygga, som gör det lättare att ta sig upp på taket för att röja den hopade snön.

Vi är verksamma på flera orter runt omkring Västra Götalands Län

Vi är baserade i Stenungsund, men utför även gärna jobb åt kunder på närliggande orter som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Ta kontakt med oss för att få en gratis offert för projektet

Gå inte och vänta i onödan – vi erbjuder dig alltid en gratis offert, så det är faktiskt till din fördel att ta del av den så tidigt som möjligt. Dessutom är det lättast att montera upp snörasskydd och takbrygga innan snön börjar falla, så vänta inte till det redan är vinter och det redan har hopat sig snö uppe på taket!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *