Skorstensrenovering i Stenungsund & Bohuslän

För husets säkerhet är det viktigt att skorstenen underhålls. Till viss del innebär det att den regelbundet ska rengöras, men det är också viktigt att en sliten eller skadad skorsten blir renoverad – men allra helst ska det göras i förebyggande syfte, innan problem hinner uppstå. Hör därför av dig till oss, så tar vi oss en titt på skorstenen och bedömer vad som behöver eller bör göras.

Vi renoverar skorstenar på en mängd orter kring Västra Götalands Län

Vi utför renoveringar på många orter – inte bara här i Stenungsund, utan också på närliggande orter som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Få en gratis offert när du tar kontakt med oss om renoveringen

Vi erbjuder mycket förmånliga priser, men har så klart full förståelse för att ditt projekt ändå behöver passas in i din budget. Därför ger vi dig alltid helt utan kostnad en offert att ta ställning till – och du som privatperson kan så klart använda dig av ROT-avdraget hos oss för ett ännu lägre pris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *