Byta fönsterbleck i Stenungsund & Bohuslän

Har du fått in vanan att gå runt huset och titta på fönsterblecken? De är något som lätt kan försummas, men som egentligen borde prioriteras för att se till att fukt leds bort. Hör av dig till oss om du upptäcker att de har blivit skadade eller börjat bli slitna, så ser vi till att de blir utbytta mot nya innan några fuktskador hinner uppkomma.

Vi byter fönsterbleck på flera orter kring Västra Götalands Län

Vår firma har Stenungsund som utgångspunkt, men vi hjälper gärna även dig på andra orter nära oss, som till exempel Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Hos oss är det gratis offert som gäller

Även vid ett något mindre jobb som byte av fönsterbleck ser vi det som en självklarhet att ge dig en gratis offert, för att du ska ha den information du behöver för att fatta beslut och kunna passa in projektet i din budget. För dig som anlitar oss privat går det också att använda dig av ROT-avdraget för att spara ännu mer pengar.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *