Plåtslageri i Stenungsund & Bohuslän

Plåtslageri är ett brett begrepp som egentligen inkluderar många olika typer av tjänster – men nästan helt oavsett vad saken gäller kan vi hjälpa dig. Vi arbetar med flera olika material, med allt från aluminium till stålplåt och zinkplåt, och tar dig genom hela processen från planering till plåtslagning, leverans och montering. Hör av dig till oss, så diskuterar vi projektet med dig.

Vi har ett geografiskt brett verksamhetsområde runt Västra Götalands Län

Befinner du dig, som oss, i Stenungsund? Även om du inte gör det är det ingen fara, då vi också är verksamma på orter som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Du får alltid en gratis offert när du har med oss att göra

Vi ser det som viktigt att förse dig som potentiell kund med all information som du behöver, och därför ger vi dig alltid en offert helt utan kostnad, så att du kan passa in projektet i din budget och fatta det beslut som är bäst för dig. Känn dig därför välkommen att ta kontakt, så går vi genom projektet.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *