Installera solcellspaneler & solfångare i Stenungsund & Bohuslän

Har du utrymme för att få solceller installerade på taket? Det blir allt mer populärt – så klart delvis på grund av miljön, men också som ett bra sätt att minska sin elräkning. Låter det intressant? Hör av dig till oss, så tar vi oss en titt på hur ditt hus ser ut och hur många paneler du har utrymme till!

Vi monterar solceller i och kring Västra Götalands Län

Vår firma är baserad här i Stenungsund, men vi hjälper även dig på andra närliggande orter som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Få en gratis offert för installationen av dina nya solceller

Är du av typen som går och funderar länge innan du tar kontakt med en hantverkare? Det är faktiskt helt onödigt, då vi ger dig en offert för projektet helt utan kostnad – därmed kan du utan att först lägga ut en massa pengar i förskott få en bättre uppfattning om hur stort projektet kommer att bli i omfattning och kostnad. Ring, skriv eller besöker oss på plats, så diskuterar vi projektet!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *