Lägga tegeltak, shingel & betongpannor i Stenungsund & Bohuslän

Det finns flera olika typer av pannor att välja på till taket, och det kan kännas svårt att sätta sig in i det hela – men ingen fara, vi och våra experter hjälper dig att fatta det beslut som är bäst för dig. De skiljer sig dock inte bara i sina praktiska egenskaper, utan det är också viktigt att tänka på vad som passar bra estetiskt med resten av huset och i den estetiska helhet som du vill uppnå.

Du hittar oss på många orter kring Västra Götalands Län

Du finner oss på många orter – inte bara här i Stenungsund, utan också bland annat på orter som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Få en gratis offert när du tar kontakt med oss

När du går och funderar på att anlita oss kan det vara bra att veta att vi alltid erbjuder en gratis offert. Därmed finns det ingen risk med att pratas vid om ditt projekt, och du binder inte upp dig på att betala något i förväg. Hör av dig, så ger vi dig ett bra prisförslag!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *