Byta garagetak i Stenungsund & Bohuslän

Du kanske inte har tänkt på det, men den stora majoriteten av garage har platta (eller nästan platta) tak, vilket innebär en del särskilda saker att ha i åtanke. En av dessa är att det inte går att använda vilket material som helst på vilket sätt som helst utan risk för läckor. Därför är det bäst att höra av dig till oss och våra experter, så ser vi till att allt går till på bästa möjliga sätt.

Vi byter garagetak på en mängd olika orter i Västra Götalands Län

Vi hjälper inte bara dig här i Stenungsund, utan har också kunder på många andra närliggande orter som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Hör av dig till oss redan idag för att få en gratis offert

Visste du om att du alltid får en gratis offert hos oss? Det är något som vi tycker är väldigt viktigt, för att du utan att behöva lägga ut pengar i förskott ska veta hur omfattande ett projekt kommer bli. Självklart erbjuder vi förmånliga priser, och låter dig som privatperson använda dig av ROT-avdraget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *