Pappläggning & takpapp i Stenungsund & Bohuslän

En del ser ordet papp och tänker att det väl inte kan hålla, men det är faktiskt helt fel. Det har visserligen lägre hållbarhet än tegelpannor, men klarar sig faktiskt i upp till 20 år med bra underhåll, och har en stor fördel jämfört med tegel i att det även fungerar bra som lösning till tak med låg eller ingen lutning – något som ofta är fallet vid till exempel garage.

Du hittar oss i Västra Götalands Län, samt på många andra orter

Utöver Stenungsund, där vi är baserade, utför vi också jobb på många närliggande orter som till exempel Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Hos oss får du alltid en gratis offert från början

Det spelar ingen roll hur stort eller litet ett projekt är i sin omfattning eller budget. Du får alltid en gratis offert från oss, så att du redan från början och utan att lägga ut pengar i förskott får den information du behöver för att fatta ett beslut och kunna passa in projektet i din budget.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *