Byta panel & måla träfasad i Stenungsund & Bohuslän

Har du ett hus eller en fastighet med en träfasad? Då är det viktigt att se till att den underhålls för att undvika fuktskador – vänta inte med att ingripa när du upptäcker skador, slitage och murkna paneler, utan hör av dig till oss för en renovering. Vi utför även målning, med allt det för- och efterarbete med borttagning av flagnad färg och ytbehandling som det innebär.

Vi utför målning och renovering på många orter kring Västra Götalands Län

Vår firma har Stenungsund som bas, men är också verksamma på många orter i närheten – bland annat Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Få en gratis offert hos oss, och använd dig av ROT-avdraget

När du tar kontakt med oss om ett jobb ger vi dig alltid en gratis offert med en bra och förmånlig prissättning – något vi kan erbjuda tack vare vår långa erfarenhet och det rutinerade arbete vi har byggt upp. Du som privatperson kan också använda ROT-avdraget hos oss för att uppnå ett ännu lägre pris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *