Takbyte & omläggning av tak i Stenungsund & Bohuslän

Har du ett tak som är i behov av omläggning efter någon skada eller slitage, vill du snygga till fastigheten, eller vill du helt enkelt uppnå en annan estetik med taket? Det finns många anledningar till att byta tak, men vi hjälper dig oavsett – och kan lova att taket blir både finare och fräschare när vi är klara med. Vi hjälper dig gärna också med läckor, samt med förebyggande arbete.

Få hjälp med omläggning och takbyte på många orter i Västra Götalands Län

Vi utför våra tjänster inte bara här i Stenungsund, utan också bland annat på orter som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Hos oss får du alltid en gratis offert med ett riktigt bra pris

Vi ser det som viktigt att ge våra kunder ett bra bemötande, och i detta ingår det att vi ger dig en gratis offert – detta då vi ser det som en självklarhet att våra kunder (och potentiella kunder) är informerade och har allt som behövs för att fatta det beslut som är rätt för dem. Kom även ihåg att vi erbjuder dig som privatperson att använda ROT-avdraget hos oss.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *