Snöskottning & snöröjning tak i Stenungsund & Bohuslän

Snöskottning är inte enbart något som måste göras på uppfarten, utan det är också viktigt att se till att det inte hopas farliga mängder av snö uppe på taket – något som kan leda till ras, sprickor och läckor. Samtidigt finns det en risk för fall och skador om du ger dig upp dig själv – vi rekommenderar därför att du hör av dig till oss för att få snön röjd av våra experter.

Vi är verksamma över ett stort geografiskt område i Västra Götalands Län

Vi har kontor i Stenungsund, men utför även jobb åt kunder på andra orter i närheten, som till exempel Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Få en gratis offert för snöröjningen, med ett bra pris

Hos oss får du alltid en gratis offert – och det gäller inte bara våra jobb med takläggning och renovering, utan också vid snöröjning. Hör därför av dig till oss redan idag, och få ett gratis och förmånligt prisförslag. Kom även ihåg att du som privatperson kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss, för att uppnå ett mycket lägre slutpris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *