Takmålning & måla plåttak i Stenungsund & Bohuslän

Plåttak kan behöva målas om för att de ska fortsätta se fina ut, men för dig som hemmafixare privat kan det vara knepigt. Inte nog med att det är något som kräver att man tar sig upp på hög höjd och utsätter sig för fallrisk, utan det är också något som innebär mycket för- och efterarbete för att resultatet ska bli bra. Därför är det ofta bäst att höra av dig till oss och våra experter.

Vi målar tak på många platser kring Västra Götalands Län

Vårt kontor finns här i Stenungsund, men vi reser gärna även till dig på andra orter i närheten, som till exempel Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Hos oss får du alltid en gratis offert

Något som vi värderar högt är ett bra bemötande och en bra upplevelse för kunden. I det ingår att du alltid får en gratis offert, så klart med ett riktigt bra pris – därmed behöver du inte lägga ut pengar för att få reda på hur omfattande projektet kommer att vara eller vad det kommer att kosta.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *