Byta stuprör & hängrännor i Stenungsund & Bohuslän

Är dina stuprör eller hängrännor gjorda av plast? Det är inte ett ovanligt material, men har en stor nackdel: de expanderar lätt vid värme, och spricker därför ofta vid skarvarna under sommaren. Ett bättre alternativ är rör och rännor i plåt – och vi byter gärna ut dina mot dessa. Allra bäst är så klart att göra detta förebyggande, men vi rycker gärna även in efter att plasten har spruckit.

Vi är verksamma på många orter runt Västra Götalands Län

Du finner oss på plats här i Stenungsund, men vi hjälper även dig på andra orter i närheten, som Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hising.

Få en gratis offert från oss, med ett mycket bra pris

Visste du om att vi alltid erbjuder dig en gratis offert? Detta gäller alltså helt oavsett vad det är för typ av jobb som det rör sig om, eller hur omfattande det är. Utöver vår bra grundläggande prissättning vill vi också påminna dig om att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget för att uppnå ett ännu lägre slutpris.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *